Livestream laten maken?

Bent u op zoek naar een professioneel productiebedrijf dat in staat is om een verpletterende indruk achter te laten? Langhorst Media verpakt de kracht van uw bedrijf in een verrassende bedrijfsfilm.  

Werkwijze

Langhorst Media verzorgt een complete live videoproductie op iedere gewenste locatie. We hebben alle denkbare technische faciliteiten in huis om de streaming tot een succes te maken. Meerdere professionele camera’s, audiotechniek, draadloze videoverbindingen, betrouwbare en creatieve videoregie. We leveren verschillende op maat gesneden pakketten, uiteraard afhankelijk van de omvang van het event, maar altijd tegen een scherpe prijs.

Groter publiek

Door de corona-pandemie is de vraag naar livestreams explosief toegenomen. Dat mensen niet (in groten getale) met elkaar in een ruimte aanwezig mogen of kunnen zijn, is vervelend, maar dankzij een goede livestream hoeft niemand iets te missen van de inhoud. Sterker nog, desgewenst kunnen veel meer personen het betreffende event meebeleven, overal ter wereld. Het bereik via een livestream is, kortom, groter én belangrijker dan ooit.

Breed werkterrein

Langhorst Media kent een breed werkterrein. We zijn actief op het gebied van vergaderingen, webinars, seminars, conferenties, concerten, festivals, onderwijs, radio, tv, kerkdiensten en uitvaarten. Er is geen enkele uitdaging die we níet aangaan. En altijd in nauw overleg met de opdrachtgever.