Bedrijfsfilm laten maken?

Onze filmmakers zijn experts op het gebied van professionele en representatieve bedrijfsfilms. Of u nu een sfeerrijke impressie wilt geven van uw bedrijf of wilt vertellen waar jullie voor staan, wij denken met u mee. Van de conceptfase tot aan de oplevering van de film zullen wij er alles aan doen om samen met u een prachtige film te maken. Al die aspecten maken dat wij dé partner voor de zakelijke markt zijn. Naast filmmakers hebben we ook geweldige fotografen in ons team die u kunnen voorzien.

Werkwijze

Het maken van een boeiende bedrijfsfilm begint altijd met een goed gesprek, waarin het bedrijfsprofiel, persoonlijke drijfveren en inhoudelijke voorkeuren worden besproken. Opties zoals een presentator, presentatrice of een voice-over behoren tot de mogelijkheden. Een bedrijfsfilm krijgt pas vorm nadat alle persoonlijke voorkeuren in kaart zijn gebracht. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van de juiste setting, een script en het inplannen van de opnamen.

Laat zien wie je bent!

Bent u ondernemer en wilt u klanten graag laten zien waar u voor staat en wat u te bieden hebt? Een goede bedrijfsfilm vertelt het verhaal van uw bedrijf, op een pakkende en enthousiaste manier. Langhorst Media heeft veel ervaring met het maken van bedrijfsfilms voor het midden- en kleinbedrijf. Met een audiovisuele productie trekt u de aandacht en laat u tevens een onuitwisbare indruk achter.

Doeleinden

Maak indruk met een boeiende bedrijfsfilm op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Het kant en klare product kan vervolgens op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfspresentatie waarin een korte video verwerkt wordt. In ons digitale tijdperk kan een bedrijfsfilm ook via allerlei online kanalen worden verspreid. Websites bieden veel opties voor het gebruik van video’s en ook op social media als Facebook of Twitter kunt u met een bedrijfsfilm makkelijk een groot publiek bereiken. Daarnaast is een beursstand ook zeer geschikt voor het vertonen van een bedrijfsfilm. Potentiële klanten krijgen zo binnen enkele minuten een goede indruk van het bedrijf.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen