Eventvideo laten maken?

Met een eventvideo laat u in één keer zien hoe uw evenement is geweest. Hiermee geeft u niet alleen bezoekers de kans om op een later moment nog eens na te genieten, iedereen die het evenement heeft gemist krijgt ook een goede indruk van de sfeer en de locatie.

Promotie

Wat was er allemaal te doen? Wat vonden de bezoekers ervan? En hoe zag het eruit? Een eventvideo kan niet alleen gelden als een mooie terugblik op een evenement, het kan ook gebruikt worden bij een aankondiging voor een nieuw evenement. Bijvoorbeeld ter promotie van open dagen, beurzen of nieuwe bedrijfsbijeenkomsten.

Vakwerk

Als cameraman bij onder andere RTV Oost heeft Ronny Langhorst jarenlange ervaring met het registreren van grote en kleine evenementen in de regio Overijssel. Zo legde hij onder andere de huldiging van FC Twente vast in 2010, diverse keren de marathon van Zwolle en de Hanzedagen in Kampen. Ook binnen de sportwereld heeft hij landelijk diverse grote wedstrijden vastgelegd, waaronder voetbalwedstrijden in de Europa Legeau, Eredivisie en de Keuken kampioen Divisie

Video afspelen
Video afspelen